|   | 
  • TCDD'den ilaçlama uyarısı


     TCDD'den ilaçlama uyarısı

    TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Sivas-Kayseri arasındaki demiryolunda ilaçlama yapılacağı uyarısında bulunuldu. 
    TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada otla mücadele kapsamında 2-3 Mayıs tarihleri arasında Sivas-Kayseri il sınırları içindeki demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde ilaçlama yapılacağı duyuruldu. Otla mücadelede kullanılan ilaçların insan ve hayvan sağlığını tehdit edici özellikler taşıdığı belirtilerek, "Demiryolu güzergâhı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları önemle duyurulur" uyarısı yapıldı.



    Etiketler tcdd ilaçlama uyarı

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.