|   | 
  • TOMARZA İLÇESİNDE ALKOLLÜ ŞAHIS PANİĞİ


     TOMARZA İLÇESİNDE  ALKOLLÜ ŞAHIS PANİĞİ
    Kayseri'nin Tomarza ilçesinde jandarmayı arayarak annesi tarafından dövüldüğünü ve aşırı kan kaybettiğini söyleyen bir kişinin, olayı uydurduğu ve alkollü olduğu belirlendi.

     Kayseri'nin Tomarza ilçesinde jandarmayı arayarak annesi tarafından dövüldüğünü ve aşırı kan kaybettiğini söyleyen bir kişinin, olayı uydurduğu ve alkollü olduğu belirlendi.

    Edinilen bilgiye göre Tomarza ilçesine bağlı Kapukaya köyünde meydana gelen olayda, F.K.'nın 156 Jandarma İmdat telefonunu arayarak, "Annem beni dövdü. Çok kan kaybediyorum acil gelin" dediği öğrenildi. Yapılan ihbar sonrasında adrese gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerde, F.K.'nın aşırı alkollü olduğu ve olayı uydurduğu tespit edildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.