|   | 
  • ?TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ? SAHİPLERİNİ BULUYOR!


    ?TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ? SAHİPLERİNİ BULUYOR!
    Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tüketici Ödülleri'nin 2013 yılı ödül dalları ve başvuru kriterleri belli oldu.

     Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tüketici Ödülleri'nin 2013 yılı ödül dalları ve başvuru kriterleri belli oldu.

    Kayseri Ticaret Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Radyo- Televizyon Programı Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Köşesi Ödülü, Bilinçli Tüketici Ödülü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Uygulanmasında Başarılı Kuruluş Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü ve Hizmet Ödülü olmak üzere toplam 7 dalda ödül verileceği bildirildi.

    Kişi veya kuruluşlar, "Tüketici Ödülleri" ne doğrudan aday olabilecekleri gibi, diğer kişi veya kuruluşlar tarafından da aday gösterilebilecek.

    81 il merkez ve ilçe sınırları içerisinde ödüle başvuracak adaylar, son başvuru tarihi olan 08 Şubat 2013 tarihine kadar, Bakanlık'a ulaştırılması koşuluyla başvurularını Ticaret İl Müdürlüklerine veya doğrudan Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne yapabilecek.

    Başvuruların en son 08 Şubat 2013 Cuma günü Saat 17.30'a kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'ne bizzat veya postayla yapılması gerekiyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.