|   | 
  • "Türkiye'nin gidişatını imam hatipliler değiştirdi"


    Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatip Ailesi Pikniği'nin 10'uncusu düzenlendi.

     
    Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katılan Mehmet Özhaseki, "Türkiye'nin gidişatını imam hatipliler değiştirdi" dedi.

    Fuar alanında düzenlenen pikniğe, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KİMDER yönetim kurulu ve vatandaşlar katıldı.

    Kur'an-Kerim tilaveti ile başlayan piknikte bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "İmam hatipliler bu ülkede bir çığır açmıştır. Sadece belediyeler de, yerelde ki hizmetlerde başarılı hizmetler yapmanın yanı sıra Türkiye çapında da ülkenin kaderini değiştirecek en önemli olaylara imam hatipliler imza atmıştır." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.