|   | 
  • TYB 2013 Yılı Kültür ve Sanat Ödülleri


     TYB 2013 Yılı Kültür ve Sanat Ödülleri
    Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi seçici kurulunun Kayseri için her yıl düzenlediği, "Kültür Sanat Ödülleri" 2013 yılı için de belirlendi. Bu yıl 12 ödül, 5 de teşekkür plaketi verildi.



    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yılın belediye başkanı seçilirken Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da yılın köşe yazısı ve yazarı ödülüne layık görüldü.

    TYB 2013 yılı Kültür Sanat Ödülü alacaklar şu isimler oluştu:

    ?Yılın romanı ve yazarı; Sarıkamış'tan Sibirya'ya- Süleyman Sağlam, yılın hikâye kitabı ve yazarı; Güne Uyanan Şehir-Hüdaverdi Aydoğdu, yılın şiir kitabı ve şairi; Sevginin Sesi-Kadir Karaman. Yılın televizyon programı ve programcısı; Kay Tv-Tuzlu Kahve-Selda Avcı. Yılın röportajı ve yazarı; Hâkimiyet Gazetesi-Yüksel Kalkan. Yılın köşe yazısı ve yazarı; Kayseri Haber Gazetesi Yazarı Veli Altınkaya. Yılın sanayici ve iş adamı; Kemal Tekden. Yılın üniversitesi; öğrenci konseyi çalışmaları nedeniyle Nuh Naci Yazgan Üniversitesi. Yılın sivil toplum örgütü; Yeni Ufuklar Derneği. Yılın bürokratı; Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan. Seçici kurul özel ödülü; İbrahim Şahin"

    Ayrıca seçici kurul, kültür sanat haber programları ile kentin kültür ve sanatına yaptıkları katkılar dolayısıyla, kentte yayın televizyon kanallarına da teşekkür plaketi verilmesini kararlaştırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.