|   | 
  • ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ


     ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
    Ülkücü İşçiler Derneği Kayseri Şubesi Olağan üstü Kongresini büyük bir coşkulu kalabalıkla dernek binasında yaptı.

     Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Bademli?nin divan başkanlığı yaptığı kongre de tek liste olarak kongreye katılan Mehmet Cıngıllı ve yönetimi üyelerin oyları ile göreve getirildi. 
    Kongreye MHP İl Yönetimi başta olmak üzere Kocasinan ve Melikgazi İlçe Teşkilatı yönetimleri ile destek verdi.
    Kongrede konuşma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Bademli, derneğin kuruluş amacının işçi haklarını savunmak olduğunu ifade etti.
    Ülkücü İşçiler Derneği Kayseri Şube Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Cıngıllı ise, işçilerin haklarını en iyi şekilde savunacaklarını ifade etti.
    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Resul Şahin ise kongrede yaptığı konuşmada, ? Bu dernekler, Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş tarafından kurulan derneklerdir, bu dernekler işçilerin haklarının savunulduğu derneklerdir? dedi. Şahin ayrıca Derneğin İl Yönetimi ile ortak hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    Göreve gelen Ülkücü İşçiler Derneği Yeni Yönetimi ve Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hakan Bademli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke?yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Eke, yeni yönetime başarılar diledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.