|   | 
  • Yabancı Uyruklu Zehir Tacirleri Tutuklandı


     Yabancı Uyruklu Zehir Tacirleri Tutuklandı

    Kayseri'de, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, 762 adet captagon tablet ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan yabancı uyruklu iki kişi tutuklandı. 
    Edinilen bilgiye göre Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu nakli yapılacağı duyumu üzerine operasyon yapıldığı öğrenildi. Yapılan operasyonda bir yolcu otobüsünün durdurulduğu ve otobüsün içinde bulunan yabancı uyruklu İ.E. ve H.İ. isimli şahısların yakalandığı bildirildi. Şahısların yapılan üst aramasında 762 adet captagon tabletin ele geçirildiği kaydedildi. Yapılan incelemelerde H.İ. isimli şahsın Türkiye'ye kaçak yollardan giriş yaptığı ve sahte kimlik taşıdığı da belirlendi.
    Gözaltına alınan İ.E. ve H.İ. hakkında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan işlem yapılırken, şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.