|   | 
  • Yenikapı-Bayrampaşa arasında metro seferini durduran patlama


     Yenikapı-Bayrampaşa arasında metro seferini durduran patlama
    Yenikapı-Bayrampaşa arasında metro seferleri dün akşam yaklaşık 1 saat durdu. Seferler bir süre yapılamayınca istasyonlarda kalabalık oluştu. İBB seferlerinin durma nedenini kablo hırsızları olarak açıkladı.

    Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.


    Seferlerin yapılamadığı istasyonlarda kalabalık oluştu.  Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından seferler 1 saatlik aksamanın ardından normale döndü.

    İBB'den hattaki tellerin patlama anı paylaşılarak, "Bu görüntülerin nedeni, kablo hırsızlarıdır. 


    M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı/Kirazlı Metro Hattı'nda seferlerimiz sadece Bayrampaşa-Ataköy ve Bayrampaşa-Kirazlı istasyonları arasında yapılabilmektedir. Kablo hırsızlarının yakalanması için emniyet birimlerimiz çalışıyor" denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.