|   | 
  • "YERDE BULDUĞUM ESRARI MARAŞ OTU ZANNETTİM"


    Kayseri'de 100 gram esrarla yakalanan 16 yaşındaki S.U, "Yerde bulduğum poşette Maraş otu olduğunu sanıyordum" iddiasında bulundu.

     Kayseri'de 100 gram esrarla yakalanan 16 yaşındaki S.U., "Yerde bulduğum poşette Maraş otu olduğunu sanıyordum" iddiasında bulundu.

    Polis ekipleri geçen 13 Kasım'da merkez Kocasinan İlçesi Yeşilmahalle'de S.U.'nun elindeki poşette ve üzerinde toplam 100 gram esrar buldu. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada tutuksuz yargılanan S.U. elindeki poşeti yerde bulduğunu iddia ederek "Yerde bulduğum poşet içerisindeki maddenin, daha önce Adana'da kullandığım Maraş otu olduğunu sanıyordum. Poşette esrar olduğunu bilmiyordum. Polisler gelince, poşetin içinde esrar olduğunu onlar söyledi" dedi.

    Mahkeme heyeti, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan S.U'ya 2 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Hapis cezası ertelendi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.