|   | 
  • YOĞUN SİS NEDENİYLE UÇAK KALKMAYINCA 200 YOLCU 15 SAAT BEKLEDİ


     YOĞUN SİS NEDENİYLE UÇAK KALKMAYINCA 200 YOLCU 15 SAAT BEKLEDİ
    Kayseri?de dün gece bastıran yoğun sis nedeniyle Kayseri-Amsterdam uçağı kalkamayınca yaklaşık 200 yolcu Erkilet Havaalanı?nda 15 saat beklemek zorunda kaldı.

     Dün gece saatlerinde bastıran yoğun sis nedeniyle Kayseri?de görüş mesafesi 10 metrenin altına düştü. Yoğun sis nedeniyle birçok uçuş iptal edilirken, Amsterdam'a gitmek için yaklaşık 15 saat kadar Erkilet Havaalanı?nda kaldıklarını söyleyen yolcular duruma tepki göstererek, "Aramızda diyaliz hastaları, hamile olanlar ve küçük bebekler var. Herkes 15 saattir burada perişan oldu? ifadelerini kullandı.Yaşadıkları sıkıntıyı cep telefonlarıyla görüntüleyen yolcular, sisin dağılması ve kar yağışının durması sonrasında Amsterdam'a hareket etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.