|   | 
  • "Zabıta belediyenin dışa bakan yüzü"


    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, zabıtanın belediyenin dışa açılan yüzü ve temsil gücü olduğunu söyledi.

     
    1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı?ındaki Zabıta noktasını ziyaret ederek burada Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu ve personelinin Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkan Çolakbayrakdar," Zabıta, belediyenin dışa açılan penceresi, dışarıda belediyeyi temsil eden en önemli birimlerinden biridir" dedi.

    Zabıtanın vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi gördüğünün de altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, ?Mesai gözetmeksizin 24 çalışan zabıtalarımız esnaf ve vatandaşın sağlıklı, güvenli alış-verişi açısından çok önemli bir görevi yürütmektedir. Bu nedenle zabıta teşkilatımıza önem veriyoruz. Bir kez daha Zabıta Haftanızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum? şeklinde konuştu.

    Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu da Başkan Çolakbayrakdar?ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ?Nazik ziyaretiniz ve nezaketiniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Sizin desteğiniz ve her zaman yanımızda olmanızla güç buluyoruz? şeklinde görüşlerini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar?a ziyaret sırasında başkan yardımcıları Mehmet Everekli, Ali Bulu ve Gökhan Doruk?ta eşlik etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.