|   | 
  • “1 Domates 1 Ekmekten Pahalı”


    “1 Domates 1 Ekmekten Pahalı”

    Millet İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir Bağları Osmanlı Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

    Türkiye’de alım gücünün her geçen gün düştüğünü ve vatandaşın pahalılıktan evine meyve dahi alamadığına dikkat çeken Karaoğlu, alanın da satanın da bu durumdan şikayetçi olduğunu söyledi.

    Osmanlı Mahallesi semt pazarında esnafların ve vatandaşların sesine kulak veren Karaoğlu, yaşanan ekonomik krizin faturasının giderek ağırlaştığına dikkat çekerek, “Kriz ortamında artan pahalılık yoksul vatandaşları derinden etkiliyor. Alım gücü her geçen gün düşen vatandaşımız neredeyse evine domates, patates ve soğandan başka bir şey alamaz hale gelmiş. Bunlardan bir adedi, bakın kilosu demiyorum bir adedi ekmeğin fiyatından pahalı. Düşünebiliyor musunuz, bir anne baba olarak çocuğumuza pahalı olduğu için meyve alamayacaksınız. Bu çok üzücü bir durum değil mi?” diye konuştu.

    Pazar gezisinde gerek vatandaşlardan gerekse de esnaftan büyük ilgi gören Millet İttifakı Melikgazi Belediye Başkan Adayı Karaoğlu, çeşitli konulardaki şikayetler üzerine de her konuda projelerinin hazır olduğunu ve göreve gelir gelmez hızlı şekilde uygulamaya koyacaklarını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.