|   | 
  • 1 Eylül’e Yetişecek Mi?


    1 Eylül’e Yetişecek Mi?
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür sanat projelerinden birisi olan ve yapımı adeta yılan hikayesine dönen Kaleiçi Kültür ve Sanat Merkezi 1 Eylül’de de açılacak gibi görünmüyor.

    9 Kasım 2013’de temeli atılan ve aradan geçen yaklaşık 6 yılda 3 başkan gören Kaleiçi Kültür ve Sanat Merkezi’nin 1 Eylül’de hizmete gireceği söylenmişti.

    31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Memduh Büyükkılıç’ın kucağında bulduğu projelerden birisi olan Kaleiçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İnşaatlar büyük oranda bitmiş olsa da tefrişatlar ve detay çalışmalara devam ediliyor. Göreve geldikten 100 gün sonra düzenlediği basın toplantısında merkezin tüm etaplarıyla birlikte 1 Eylül’de tamamlanıp hizmete gireceğini söyleyen Başkan Büyükkılıç’ın bu sözü yerine gelmeyecek gibi. Çünkü şu anda devam eden çalışmalar, kalan 5 gün içerisinde tamamlanacak gibi görünmüyor. Yaklaşık 6 yıldır bir türlü bitirilemeyen projenin bir kez daha belirtilen tarihte tamamlanamayacak olması vatandaşların tepkisini çekiyor.

    Göreve geldiğinde projeyi önünde bulan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın kendisine 1 Eylül’de bitirilecek şeklinde bilgi veren ama bitiremeyen belediye bürokratlarına ve yüklenici firmaya nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.