|   | 
  • 112 VE 155 EKİPLERİ YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ


    112 VE 155 EKİPLERİ YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ
    Kayseri'de 112 ve 155 ekipleri yeni yıla çalışarak girdi.

     Kayseri'de 112 ve 155 ekipleri yeni yıla çalışarak girdi.

    Yeni yıla çalışarak giren 112 ekipleri, yeni yılın ilk saatlerinde de hazırda bulundu. 2013 yılının ilk dakikalarında gelen anons üzerine harekete geçen ekip, yeni yılın ilk vakasına müdahale etti.

    Gittikleri vaka sonrası istasyona dönen 112 ekibinden Doktor Kerim Kaymakçı, yılın ilk vakasına müdahale ettiklerini söyledi. Ailelerinden ayrı yılın ilk gününe girdiklerini söyleyen 112 ekibinden Acil Tıp Teknisyeni Saliha Özkan ise, ailesinin yeni yılını kutladı.

    Yeni yıla çalışarak giren 115 ekipleri de, vatandaşın güvenliği için tedbir aldıklarını ifade etti. Yeni yılın huzurlu ve güvenli geçmesi için tedbirleri arttırdıklarını belirten Kayseri Emniyet Müdürlüğü Muhabere Teknik Şube Müdürü Mehmet Ali Kalp, ailesinin yanında olmak istediğini ancak görev gereği 24 saat hizmet verdiklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.