|   | 
  • 12 Dev Adam'ın rakibi İspanya


    12 Dev Adam'ın rakibi İspanya

     A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. tur I Grubu'ndaki 3. maçında yarın Ankara'da İspanya ile karşı karşıya gelecek. 
    FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. tur I Grubu'ndaki 3. maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 19.00'da Ankara Spor Salonu'nda İspanya ile mücadele edecek. Milliler, Avrupa Elemeleri ilk turunda Letonya, Ukrayna ve İsveç ile B Grubu'nda mücadele etmiş ve 6 maç sonunda 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ile elde ederek 10 puanla grubunu lider tamamlamıştı. Ay-yıldızlılar, I Grubu'nda 14 puanla ikinci sırada yer alırken, İspanya ise 15 puanla lider konumda bulunuyor. 
    12 Dev Adam, İspanya maçının ardından 2 Aralık'ta Karadağ ile deplasmanda oynayacak. Gruplarda ilk 3 sırayı alacak ülkeler, 31 Ağustos-15 Eylül tarihlerinde Çin'in ev sahipliğinde 8 farklı şehirde düzenlenecek Dünya Kupası'nda mücadele etme hakkı elde edecek. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.