|   | 
  • 12 ilçenin kardeş şehir talebi


    12 ilçenin kardeş şehir talebi
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Meclis Kararı ile 2 ilçe ile kardeş şehir olduğunu ancak yoğun bir talep ile karşı karşıya olduklarını söyledi.

     
    Yatırım ve hizmetlerin kalitesini ve beğenisini ?
    Kardeş şehir kavramının, Coğrafi olarak uzakta olan yerleşim yerlerinin kültürel, sanayi, sosyal ve ticari alışveriş amacıyla oluşturdukları birliktelik olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler ile birçok belediye yönetimince takip edilip değerlendirilmektedir. Şu anda Malatya?nın Yeşilyurt Belediyesi ve Bursa ilenin İnegöl Belediyesi ile kardeş belediye olarak protokol imzaladık. Ancak 12 ayrı ilçenin daha belediyemiz ile kardeş şehir olmak için talebi vardır. Bu belediyemizin hizmet kalitesinin ve düzeyinin yüksek olduğunun en iyi göstergesidir. Ayrıca daha da önemlisi yatırım ve hizmetlerin başarılı ve yerinde yapıldığının birer sonucudur. ? dedi.

    Referans ve örnek belediye olmanın?
    2009 yılından itibaren 8 belde belediyesinin Melikgazi Belediyesine bağlanmasının dahi hizmet kalitesini ve başarını düşürmediğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, nüfusu 500 binin üstünde olan 12 ilçe belediyenin kardeş şehir olma talebinin ilgili kurullarca değerlendirildiğini sözlerine ekledi.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.