|   | 
  • 14 yaşındaki kıza cinsel istismar


    14 yaşındaki kıza cinsel istismar
    Kayseri'de 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye giren ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklu yargılanan 22 yaşındaki sanık, mahkemede, "Birbirimizi çok seviyoruz. Bana cezaevindeyken mektup gönderdi. 100 yıl geçse de beni bekleyecekmiş. Ben de 100 yıl cezaevinde yatsam, çıkınca o kızla evleneceğim" diyerek kızın gönderdiği mektubu mahkemeye sundu.

    Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık E.Y. (22) ile avukatlar hazır bulunurken, mağdur İ.E. (14) duruşmaya katılmadı.

     

    Sanık E.Y., mağdur ile 23 Ekim 2015'te facebook üzerinden tanıştıklarını ifade ederek, "Kendi isteği ile bir şeyler yaşadık. Her şeyi kendi istedi. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Bunun suç olduğunu bilmiyordum. Cezaevindeyken bana mektup yolladı. Mektubunda 100 sene de geçse beni bekleyeceği yazıyor. Biliyorum, bekleyeceğim derse bekler. Ben de 100 yıl cezaevinde yatsam, çıkınca o kızla evleneceğim" diyerek kızın gönderdiği mektubu mahkemeye sundu.

     

    Cumhuriyet savcısı, sanığın 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı' suçlarından cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatının süre istemesi üzerine mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.