|   | 
  • 143 Taşınmaz 93 Milyon Lira Gelir


    143 Taşınmaz 93 Milyon Lira Gelir
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan 143 adet taşınmazı toplu olarak ihaleyle sattı. İki firmanın katıldığı ihaleden 93 milyon lira gelir elde edildi.

     Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan 143 adet taşınmaz için düzenlenen ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapıldı. İhaleye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlık etti. Mustafa Yalçın ihale öncesi 143 adet taşınmazla ilgili bilgi vererek, 143 taşınmaz içinde; 123 konut alanı, 4 kentsel servis alanı, 1 okul, 1 akaryakıt istasyonu, 1 sağlık alanı, 2 sosyal tesis alanı, 11 de ticaret alanı bulunduğunu ve toplam 746 bin metrekare olduğunu belirtti.
    İldem Toplu Yapı Kooperatifi ile Güneş Beton'un katıldığı ihalede katılımcılar önce kapalı zarfla tekliflerini verdi. Zarfların açılmasının ardından en yüksek teklifi veren İldem Toplu Yapı Kooperatifi'nin 92 milyon liralık teklifi üzerinden açık artırma yapıldı. İldem Toplu Yapı Kooperatifi adına Ahmet Karacabey, Güneş Beton adına ise Recep Güneş açık artırmada pey sürdü. İhaleyi 93 milyon liraya kadar çıkan İldem Toplu Yapı Kooperatifi kazandı. Zaman zaman katılımcıların isteği üzerine ara verilen ihale ile 143 adet taşınmaz toplu olarak 93 milyon lira teklif veren İldem Toplu Yapı Kooperatifine satıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.