|   | 
  • 17 kişiyi dolandırdığı iddia edilen kadın tutuklandı


    17 kişiyi dolandırdığı iddia edilen kadın tutuklandı

    Kayseri ve çevre illerde 17 kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve Kırıkkale'de yakalanan 44 yaşındaki Mercan Zenger, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 2 aydır 8 ayrı mahallede kendisini ifade etmekte zorlanan yaşlılarla samimiyet kurarak evlerine giren ve onların para ve altınlarını sahteleriyle değiştiren kadının peşine düştü. Ekiplerin yaptığı araştırmada, dolandırıcı kadının, yaşlılarla samimiyet kurup evlerine girdiği, para bozdurması gerektiğini söyleyip çantasında bulunan sahte paralarla altınları, mağdurların gerçek para ve altınlarıyla değiştirdiği, bu yolla toplam 20 bin 700 TL lira ile 17 bin TL değerinde ziynet eşyası dolandırdığı belirlendi.
    Olaylarla ilgili toplam 180 saatlik kamera görüntülerini izleyen ekipler şüphelinin Kırşehir'de oturan Mercan Zenger olduğunu saptadı. Şüpheli kadının, Kayseri ile birlikte çevre illerde aynı yöntemle 17 kişiyi dolandırdığı anlaşıldı. Kırıkkale'de yakalanarak Kayseri'ye getirilen Mercan Zenger,  emniyetteki işlemlerinin ardından sevkedildiği mahkemece tutuklandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.