|   | 
  • 2 Canın Bedeli 4 Yıl..!


    2 Canın Bedeli 4 Yıl..!
    Kayseri'de, 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında kusurlu bulunan otomobil sürücüsü B.T., 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık B.T. hazır bulundu. Mahkemede sözleri...

    Kayseri'de, 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında kusurlu bulunan otomobil sürücüsü B.T., 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık B.T. hazır bulundu. Mahkemede sözleri sorulan B.T., "Kimse böyle bir şeyin olmasını istemezdi" dedi. Yapılan yargılama sonucunda B.T. 'birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme' suçundan dolayı 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılarak, ehliyetine de 1 yıl süreyle el konuldu.

    KAZA NASIL OLDU?

    Edinilen bilgilere göre, 21 Mart 2013 tarihinde meydana gelen olayda, B.T. idaresindeki 38 T 1790 plakalı taksi, aynı yönde ilerleyen B.Y. hakimiyetindeki 58 RA 978 plakalı kamyonete çarptı. Kazanın ardından otomobil içerisinde bulunan G.F. (23) ve Ö.F. (45) hayatını kaybederken, G.F.'nin 6 aylık çocuğu ise yaralanmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.