|   | 
  • 2 Çocuğun Günahı Ne?


    2 Çocuğun Günahı Ne?
    Kayseri'de soğuk havaya aldırış etmeden yanına aldığı iki küçük çocuk ile dilenen kadın, zabıta karakoluna götürüldü.

    Kayseri'nin Sahabiye Mahallesi'nde biri 4 aylık, diğeri 2.5 yaşında olan çocuklarını da yanına alarak soğuk havaya aldırmadan dilenen Canan K., vatandaşların dikkatini çekti. Hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düştüğü Kayseri'ye Ankara'dan geldiklerini söyleyen Canan K., "Paraya ihtiyacım var. Çocuklarımı besleyemiyorum. O yüzden dileniyorum. Eşim kağıt topluyor, çalışamıyoruz. 3 çocuğum var, okutamıyoruz. O yüzden dilenmek durumundayım. 1-2 aydan bu yana dileniyorum. Okumam yazmam yok. O yüzden devletten yardım alamıyorum" diye konuştu.
    Kucağındaki çocuklarla birlikte dilenen Canan K., zabıta ekipleri tarafından fark edildi. Zabıta karakoluna götürülen kadının kaydının bulunduğu ve 3 yıldır Kayseri'de dilencilik yaptığı öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.