|   | 
  • 2 erkek şahıs, bir kadını tekme tokat darp etti


    2 erkek şahıs, bir kadını tekme tokat darp etti
    Taksim Meydanı’nda yabancı uyruklu iki erkek şahıs, arkadaşları olan kadını tekme tokat darp etti.

    Güpegündüz yaşanan olayın ardından iki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
    Olay, dün akşam saat 18.00’de Beyoğlu Taksim Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki erkek şahıs, arkadaşları olan kadın şahsı darp etti. Kadının darp edildiğini gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadına ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kadını darp eden 2 şahısta polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezine götürüldü. Yaralı kadında ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

    "Tartışma çıktı kavga ettiler”
    Olayı gören bir vatandaş ise şu şekilde konuştu:
    “Kafaları güzeldi herhalde. Tartışma oldu ondan sonra iki kişi bayana saldırdılar, dövdüler. Ondan sonra memurlar geldi. Anladığım kadarıyla beraberdiler. Tartışma çıktı kavga ettiler.”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.