|   | 
  • 2 ilimizde petrol arama çalışmaları başlıyor!


    2 ilimizde petrol arama çalışmaları başlıyor!
    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Diyarbakır ve Adıyaman`da yeni petrol arama ruhsatları için başvuruda bulundu.

    TPAO, iki ilde petrol arayacak
    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), petrol aramak için 4 ayrı ruhsat başvurusunda bulundu.
    TPAO, iki ilde petrol arayacak
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete`nin dünkü sayısında yayımlandı.
    TPAO, iki ilde petrol arayacak
    TPAO`nun arama ruhsatı başvuruları Diyarbakır`ın doğusu ile Adıyaman`ın Şanlıurfa sınırına denk gelen L46-b ile M40-c, M40-b ve M40-d paftalarını kapsıyor.
    TPAO, iki ilde petrol arayacak
    Trans Atlantic Exploration Mediterranean International da geçtiğimiz günlere Diyarbakır ilinde sahip bulunduğu AR/TEM/5046 hak sıra no’lu petrol arama ruhsat sahasında keşfedilen ham petrol ile ilgili olarak ARİ/TEM/K/M44-b2-1 paftasında bir adet petrol işletme ruhsatı almak için bakanlığa başvuruda bulunmuştu.
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.