|   | 
  • 20. CERRAHİ GÜNLERİ TOPLANTISI


    20. CERRAHİ GÜNLERİ TOPLANTISI
    20. Cerrahi Günleri Toplantısı Harran Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Uzunköy?ün başkanlığında gerçekleşti

     Toplantıya Malatya, İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun, Giresun, Trabzon, Kayseri, Adıyaman, Diyarbakır, Kars, Erzurum, Van, Malatya, Sivas, Maraş, Hatay, Adana, Mersin, Elazığ, Şanlıurfa ve diğer illerden 25 Üniversite, Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma hastanelerimizden 100?ün üzerinde cerrah katıldı.
    Toplantı açış konuşmasında konuşan Toplantı Başkanı Prof. Dr. Ali Uzunköy, bu toplantılarda daha samimi ortamlarda bilgi paylaşımı gerekleştiğini, meslektaşlarının bilgi birikimlerini daha içten ve samimi olarak ifade ettiklerini, mevcut sistemin zorladığı performans baskısı altında, birbiriyle neredeyse görüşemez hale gelen meslektaşlarının, bir araya gelerek ortak sorunlara karşı dayanışmanın güçlendiğini söyledi.
    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.