|   | 
  • 2013 YILININ İLK AK PARTİ DANIŞMA TOPLANTISI MELİKGAZİ İLÇSİ'NE NAS


    2013 YILININ İLK  AK PARTİ  DANIŞMA  TOPLANTISI MELİKGAZİ İLÇSİ'NE NAS
    Her ay düzenli olarak yapılan AK Parti ilçe danışma toplantıları yeni yılda da devam ederken, il binasında yeni yılın ilk toplantısı Melikgazi ilçesine nasip oldu.

     Her ay düzenli olarak yapılan Ak Parti ilçe danışma toplantıları yeni yılda da devam ederken, il binasında yeni yılın ilk toplantısı Melikgazi ilçesine nasip oldu.

    İl binasında gerçekleştirilen danışma toplantısına, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Başkanı Timur Barlas, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile muhtarlar, mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.

    İlk olarak divan teşekkülü oluşturuldu. Divan Başkanlığı'na il yönetim kurulu üyesi Levent Büyükkeçeci seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasıyla birlikte saygı duruşu ardın da İstiklal Marşı okundu.

    Güncel ve siyasi konuşmalar bölümümde açılış konuşmasını yapan Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Odtü'de meydana gelen olayları eleştirerek, "Su uyur düşman uyumaz misali, Türkiye'deki gelişmelerden rahatsız olan bir takım çevreler illaki olacaktır. Bunun en acı örneklerinden bir tanesi iki hafta önce yaşandı. Başbakanımız, Odtü'de katıldığı bir programda, öğrenci kisvesi altında bir takım şer odaklarının protestosuna maruz kaldı. Her dönem aykırılığı kendilerine ayrıcalık sayan bir grup, bu kadar büyük hizmetlere ve başarılara imza atmış bir Başbakanı ve iktidar partisini protesto ettiler. Bu olayı çok trajikomik bir olay olarak görüyorum." şeklinde konuştu.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, belediye ç.alışmalarından bahsederek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, iyi bir uyum içerisinde çalışmaktayız. Melikgazi Belediyesi olarak, 2012 yılında 172 milyon TL'lik

    bütçemizi yüzde 90'ların üzerinde hayata geçirdik. 2013 yılında da, 225 milyon TL'lik bir bütçe belirledik. Her ne kadar bazıları seçim bütçesi falan dese de, seçimlerde hayırlı hizmetlere vesile olacak ve ışık tutacaktır. Amacımız bölgemizin daha da yaşanabilir hale gelmesi. Şehrimiz marka bir şehir ama bu hizmetler yeter mi? Bence yetmez. Halkımız için en iyisini yapmak için çalışacağız" dedi.

    Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz de, 2012 yılı içerisinde teşkilat olarak 1800 adet program gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "365 günlük bir dönemde, 1800 programdan bahsediyoruz. Ak Parti Kayseri Teşkilatı olarak, şov yapmıyoruz. Hizmet vermeye, iş yapmaya çalışıyoruz. Kayseri teşkilatı olarak, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, bakanımızla, teşkilat mensuplarımızla ve mahalle temsilcilerimizle icraat yapmaya, bu dava sahip çıkmaya ve hizmet etmeye çalışıyoruz. 2013 yılında hedefimiz bu 1800 rakamlarını da geçmek. 2012 yılını seçim ve kongrelerle geçirdik. O programlara odaklanmak zorunda kaldık. Ama 2013 yılı bizim için, daha çok hizmetlerin konuşulduğu,

    icraatların konuşulduğu, en çokta seçimin konuşulduğu bir yıl olarak geçecek. 2014 yılında çok önemli bir seçim maratonuna başlayacağız. seçim startını bu günden verdik. Biz seçim çalışmalarına önceden başlayarak, oylarımızı almaya alışmış bir partiyiz." dedi.

    Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, 2013 yılı için belirlenen 400 milyar civarındaki bütçenin az bir miktarını kamu kaynakları için harcama imkanına sahip olduklarını dile getirerek şunları söyledi:

    "Türkiye büyüdükçe, havuzdan yatırımlara aktardığımız paylar daha da büyüyor. Türkiye'de geçmiş yıllara baktığımızda, terörle mücadele için harcadığımız paranın miktarı 350 milyar. Darbeler döneminde yaşadığımız kayıplara baktığımızda, sadece 28 Şubat döneminde kaybettiğimiz paranın miktarı 350 milyar. Türkiye'nin nasıl kaybedildiği, nasıl sömürüldüğü, bu milletin ve devletin sırtından birilerinin nasıl büyük vurgunlar vurduğunu bu iki rakamla bile anlatmaya yeter. O açıdan içinde bulunduğumuz şartlar kolay kazanılmış değil. Son 10 yılda ülkemizin geldiği noktaya baktığımızda, Türkiye'nin çok büyük badirelerden geçerek buralara geldiğini görürüz.

    Ak Parti'nin 2002 yılında kazandığı seçimlerle birlikte, adamların Ak Parti'ye biçtiği ömür en fazla iki yıl. Ona göre organizasyonlarını yapmışlar. Her türlü alt yapılarını olgunlaştırmışlar. Eğer siyaseten ve iktisaden çökertemezlerse, basını devreye sokacaklar, ardından sermayeyi devreye sokacaklar. Geçmişte hem Ecevit'e, hem de Erbakan'a ve diğer iktidarlara yapıldığı gibi zinde güçlerin, böyle organizasyonları Ak Parti içinde yaptığına

    Darbe Komisyonu'nda şahit oldum. Ak Parti'nin kapatılması davası bu sürecin etkin alanlarından birisi haline dönüşmüş. Sadece, Ak Parti'nin kapatılması ve E bildiri yayınlanması ile ilgili dönemde, kaybettiğimiz ekonomik kaynağımız 5 milyar dolar.

    O açıdan teşkilat toplantıları önemli. Birliğimiz, dirliğimiz, memleketin huzuru önemli. Millet iradesini, memleketin idaresini hükümet ancak sizlerin desteği ile sağlaması mümkün. Aksi taktirde yamalı bohça haline

    dönüşüyor. Onun yüzünden de, 500-600 dolarlık kayıplar geçmiş dönemlerdeki bu ülkenin çektiği sıkıntılar yüzündendir."

    Toplantının ikinci bölümünde ise, teşkilat mensupları görüş ve düşüncelerini dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.