|   | 
  • 2015 Ocak-Şubat aylarında 52 kadın öldürüldü


    2015 Ocak-Şubat aylarında 52 kadın öldürüldü
    Global Politika ve Stratejisi ?Türkiye Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede Nerede? başlığı adı altında bir rapor yayınladı. Rapordaki resmi olmayan sonuçlara göre; 2015 yılının sadece Ocak ve Şubat aylarında öldürülen kadın sayısı 52.

     
    Global Politika ve Stratejisi ?Türkiye Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede Nerede? başlığı adı altında bir rapor yayınladı.

    Rapordaki resmi olmayan sonuçlara göre; 2015 yılının sadece Ocak ve Şubat aylarında öldürülen kadın sayısı 52. Ocak ayında öldürülen kadın sayısı 28, yaralanan kadın sayısı 38, tecavüze uğrayan kadın sayısı 9, fuhşa sürüklenen kadın sayısı 31 ve tacize uğrayan kadın sayısı da 16 olarak tespit edildi. Şubat ayında ise 24 kadın öldürüldü, 17 kadın yaralandı ve 8 kadın da intihar etti.

    Kadına karşı şiddetin nüfusa oranla en yoğun yaşandığı il, Adana. Bu ili sırasıyla Zonguldak, Aksaray, Kütahya ve Çorum takip ediyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.