|   | 
  • 2018 Dünya Kupası maçları canlı izle


    2018 Dünya Kupası maçları canlı izle
    Birbirinden iddialı 32 takımın yer aldığı Fifa Dünya Kupası maçlarında 5 kıtadan 32 takım 8 grupta yer alıyor. Organizasyonda Avrupa'dan 14, Asya Güney Amerika ve Afrika'dan 5'er, Kuzey ve Orta Amerika'dan ise 3'er ülke yer alıyor.

     

    KARŞILAŞMALARI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Final 15 Temmuz’da Moskova’da

    Toplam 11 kentte 12 stadyumda düzenlenecek turnuvada ilk turda 48 toplamda ise 64 maç oynanacak. Grup maçları 28 Haziran'da sona erecek. İkinci tur maçları 30 Haziran, 1, 2 ve 3 Temmuz'da, çeyrek final 6-7 Temmuz'da, yarı final maçları ise 10-11 Temmuz'da yapılacak. 14 Temmuz’da üçüncülük mücadelesi, final ise 15 Temmuz’da Moskova’da oynanacak.

    En çok Brezilya

    Geçmişte 20 kez organize edilen Dünya Kupası'nı Brezilya beş, Almanya ve İtalya dört, Arjantin ve Uruguay iki, İngiltere, Fransa ve İspanya ise birer kez kazandı. Son olarak Brezilya'da düzenlenen turnuvayı Almanya, finalde Arjantin'i geçerek kazanmıştı.

    Turnuvada Rusya'nın Moskova, St. Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Soçi, Nijniy Novgorod, Rostov, Samara, Copy Volgograd, Saransk ve Yekaterinburg şehirlerinde bulunan stadyumlar ev sahipliği yapacak.

    Dünya Kupası grup ise şu şekilde:

    A Grubu: Rusya, Mısır, Suudi Arabistan, Uruguay

    B Grubu: İspanya, Fas, İran, Portekiz

    C Grubu: Fransa, Avustralya, Danimarka, Peru

    D Grubu: Arjantin, Hırvatistan, İzlanda, Nijerya

    E Grubu: Brezilya, İsviçre, Kosta Rika, Sırbistan

    F Grubu: Almanya, Güney Kore, İsveç, Meksika

    G Grubu: Belçika, İngiltere, Panama, Tunus

    H Grubu: Kolombiya, Japonya, Polonya, Senegal




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.