|   | 
  • 2018’in hayal kırıklığı Slimani!


    2018’in hayal kırıklığı Slimani!
    Fenerbahçe formasıyla ligde yalnızca 1 gol atan Slimani, 2018 yılında lig maçlarında toplam 2 gol atabildi. Bu yıl ilk golünü 1 Ocak 2018’de Premier Lig’de Huddersfield’a karşı atan Slimani, sarı-lacivertli formayla ligdeki tek golünü Kayserispor’a karşı kaydetmişti. Cezayirli futbolcunun ligde çektiği son 25 şut ise kaleyi bulmadı.

    Fenerbahçe’de sezonun en çok tartışılan ismi olan Islam Slimani, 2018 yılında boy gösterdiği lig maçlarında yalnızca 2 gol bulabildi. Leicester formasıyla 1 Ocak 2018 tarihinde Huddersfield’a karşı forma giyen ve Mahrez’in asistinde, takımının ikinci golünü atan Slimani’nin, Leicester’ın 3-0’lık galibiyetinde rol oynamıştı. Bu maçın ardından ligde oynanan 17 maçın 13’ünde kadroda olmayan Cezayirli futbolcu, sezon başında ise kiralık olarak Fenerbahçe’nin yolunu tutmuştu. 2016-2017 sezonunda da Leicester forması giyen ve ligde 7 gol atan Slimani, bu gollerin 5’ini 1 Ocak 2017 tarihine kadar kaydederken, yılbaşından sonra ligde yalnızca 2 gol atabildi. 2017 yılında lig maçlarında yalnızca 2 gol atabilen Slimani, 2018 senesinde de aynı performansı gösterdi ve 1’i Fenerbahçe formasıyla olmak üzere yalnızca 2 kez fileleri sarstı. 

    1 gol attı, Fenerbahçe puan alamadı 
    Sezon başında Leicester’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Islam Slimani, imza töreninde yaptığı konuşmada “Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum, bu yüzden buradayım” ifadelerini kullanmıştı. Slimani ligde yalnızca 1 gol atarken, sarı-lacivertli takım, Cezayirli futbolcunun gol attığı maçta ise puan alamadı. Süper Lig’in 4. haftasında oynanan Kayserispor karşılaşmasında Slimani, takımının attığı 2. golü kaydederken, sarı-lacivertliler bu maçı 3-2 kaybederek sahadan puan alamadan ayrılmıştı. Özellikle kaçırdığı gollerle Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken Slimani, ligde çektiği son 25 şutta çerçeveyi tutturamadı. 11 Kasım’da Alanyaspor’a karşı iç sahada oynanan mücadelenin 3. dakikasında kaleyi tutturan Slimani, bu pozisyonun ardından çıktığı lig maçların hiçbirinde topu çerçeveye isabet ettiremedi. Soldado’nun cezasının bitmesinin ardından ilk 11’deki yerini İspanyol golcüye kaptıran Slimani’nin, 2019 yılındaki performansı da merak konusu. Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Slimani’nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.