|   | 
  • 2020-YKS tercihleri 6 Ağustos'ta başlayacak


    2020-YKS tercihleri 6 Ağustos'ta başlayacak
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bugün yayımlayacaklarını duyurdu.

    ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabı üzerinden 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bugün yayımlayacaklarını duyurdu. Aygün, 2020-YKS tercihlerinin 6 Ağustos'ta başlayacağını, adayların tercihlerini 6-14 Ağustos tarihleri arasında "http://ais.osym.gov.tr" adresinden yapacaklarını bildirdi.
    Aygün, paylaşımında, "2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bugün yayımlayacağız. 2020-YKS tercihleri 6 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 6-14 Ağustos tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr’den yapacaklardır. Adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.