|   | 
  • 22 CAMİDE SAKAL-I ŞERİF PROGRAMI TERTİPLENECEK


    22 CAMİDE SAKAL-I ŞERİF PROGRAMI TERTİPLENECEK
    Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Ramazan ayı ve Kadir Gecesi nedeniyle 3 Ağustos'ta 22 ayrı camide Sakal-ı Şerif programı düzenleneceğini açıkladı.

     Sakal-ı Şerif ziyaretinin düzenleneceği cami ve zaman dilimleri şöyle: Kocasinan ilçesinde öğle namazı sonrası Kurşunlu Camii, ikinci namazı sonrası Argıncık Çarşı Camii, 7 Ağustos Çarşamba günü yatsı namazı sonrası Hacıkılıç Camii. Melikgazi ilçesinde, 3 Ağustos Cumartesi günü, Teravih namazı sonrasında Hunat, Camii Kebir, Bürünğüz, Lale, Gülük, Çukurlu, Büyük Bürünğüz, Gesi Bağları, Gesi Güzelkoy, Gesi Sağlık, Mimarsinan Merkez ve Şeyh Camii. 3 Ağustos Cumartesi günü Talas?ta teravih namazı sonrası Yukarı Akçakaya, Han ve Harman Camii. 7 Ağustos Çarşamba günü ikindi namazı sonrası Dedeoğlu ve Ali Sait Paşa Camii. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.