|   | 
  • 22 Yaşındaki Gençten 5 Gündür Haber Alınamıyor


    22 Yaşındaki Gençten 5 Gündür Haber Alınamıyor
    Kayseri?de, ?Ağabeyime gidiyorum? diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki Bilal Aslantaş?tan ailesi 5 gündür haber alamıyor.

     Bilal?in inşaatta çalıştığını ve iş çıkışında eve uğrayarak duş aldığını söyleyen anne Mercan Aktaş, ?Karnını doyurduktan sonra ağabeyine gideceğini söyledi ve evden ayrıldı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra aradığımızda tramvaya bindiğini söyledi. Daha sonra kendisinden hiçbir haber alamadık. Telefonu sürekli kapalı. Hayatından endişe ediyoruz? diye konuştu.
    Mercan Aktaş, gece gündüz demeden Bilal?i aradıklarını ve kendisinden bir haber almaya çalıştıklarını söyleyerek, ?Oğluma bir türlü ulaşamadık. Oğlumu görenler veya yerini bilenlerden bir haber bekliyoruz. Ne olur bize ulaşsınlar? dedi.
    Baba Abdullah Aslantaş ise, oğlunun belli bir süre bir fabrikada çalıştığını ve burada bir kız ile arkadaşlık kurduğunu anlatarak, ?Benim oğlum okulunda da başarılı ve zeki bir çocuktu. Bu kız ile tanıştıktan sonra oğlumun psikolojisi bozuldu? diye konuştu.
    Abdullah Aslantaş, oğlunun bulunması için yetkililerden yardım beklediğini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.