|   | 
  • 282 Bin 150 Öğrencimiz Karne Alacak


    282 Bin 150 Öğrencimiz Karne Alacak
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Kayseri?de 282 bin 150 öğrencinin karne alacağını söyleyerek, ?Başarısız öğrencileri öncelikle kucaklamamız lazım? dedi.

     İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, ?2013-2014 eğitim ve öğretim yılımız 13 Haziran Cuma günü sona eriyor. Yaklaşık 282 bin 150 tane öğrencimiz o gün karne alacaklar. 16 bin 150 öğretmenimizde vermiş olduğumuz eğitim sürecinin, gösterilen emeğin bir yılın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Kayseri eğitimde genel manada Türkiye ortalamasına baktığımız zaman üst taraflardadır. Bu bizler için son derece onur duyduğumuz ve sevindiğimiz unsurlardan bir tanesidir? diye konuştu. 
    Karnesi kötü olan öğrencilerin ailelerine uyarılarda bulunan Yılmaz, ?Eşyanın tabiatı gereği başarısız öğrencilerimizde mutlaka var. Başarılının olduğu yerde başarısızlıkta onun kardeşidir. Bizim tavsiyemiz olan bir adım ileriye götürmek adına, bütün meseleyi olduğu gibi görmek lazımdır. Bizimde başarısız addedilen ya da başarısız değerlendirilen öğrencilerimiz var ise bir kere onu olduğu yerde kabul etmemiz lazım. Bu durumu bu şekilde bir tespit etmemiz lazım ve bundan sonra biz bu çocuğumuza her türlü manada nasıl adım attırabiliriz bunun hesabını yapmak lazımdır. Bunun yapabilmek içinde insan olmamızın gereği, yaratılışımızın gereği sevgi ile öncelikle kucaklamamız lazım. Onu bir bağrımıza basmamız lazım. Onun yanında olduğumuzu onu yalnız bırakmadığımızı hissettirmemiz lazımdır? ifadelerini kullandı.
    ?İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİNİN DEĞİŞMESİ?
    Geçtiğimiz günler Kayser genelinde birçok ilçe milli eğitim müdürünün değişmesine de değinen Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, ?Değişim hayatın içerisinde olan bir iştir. İnsan her dakika, her saniye, her yıl bir değişim içerisindedir. Değişiminde genel itibari ile baktığımız zaman bütün yönetim birimlerine, yönetim biçimlerine baktığınızda mütalaa edilmiştir. Ben bu değişimi de bu şekilde değerlendiriyorum. İnşallah, şehrimize, okullarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize hayır getirir. Olumlu katkıları olur diye düşünüyorum. Öğretmen arkadaşlarımızın çok ciddi emekleri söz konusu oldu. Ben öğretmen arkadaşlarımıza da ayrıca saygı ve sevgilerimi sunuyorum? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.