|   | 
  • 29 Ekim Bayram Mesajları


    29 Ekim Bayram Mesajları
    Cumhuriyetimizin 90. yılı olması sebebiyle bayram mesajları verildi.

    AK parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ir kutlama mesajı yayınladı. 

    AK parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, ''Cumhuriyet, bizi ayrılmaz bir bütün olarak bir arada tutan ve toplumsal bütünlüğümüzü, dayanışmamızı perçinleyen bir hazinedir'' dedi. 

    Öksüzkaya, Cumhuriyetin kuruluşunun 90'ıncı yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, ''Tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 90'ıncı yıl dönümünü gururla ve coşkuyla yaşıyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti?nin kurulmasını ve gelişmesini sağlayan başta Atatürk olmak üzere tüm devlet büyüklerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde anar, vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah?tan rahmet dilerim. Cumhuriyet, bizi ayrılmaz bir bütün olarak bir arada tutan ve toplumsal bütünlüğümüzü, dayanışmamızı perçinleyen bir hazinedir. Ülkesine, milletine ve geleceğine inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve inşası milletimizin iradesi olan eserimizdir.
    Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O?nun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım'' ifadelerini kullandı.

    İl Başkanı Dengiz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
    ?Cumhuriyetimizin kuruluşunun yeni bir Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu büyük bayramımız hepimize kutlu olsun. Cumhuriyet, Türk Milletinin, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış Cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur.
    Herkes bilmelidir ki; bu ülkenin evladı olan bizler, bizlere emanet edilmiş olan Cumhuriyetimizi, her daim, canımız pahasına koruyacağız. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızı canlarını hiçe sayarak koruyan şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz?
    Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, Cumhuriyetin kuruluşunun 90'ıncı yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özbakkal mesajında, ''Demokrasiyle taçlandırılmış cumhuriyetimizin 90'ıncı yılını kutluyoruz, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz'' dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.