|   | 
  • 29 Ekim'de Al Bayrak Göklerde


    29 Ekim'de Al Bayrak Göklerde
    Kayseri Havacılık Kulübü'ne üye 16 yamaç paraşütçü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Ali Dağı'ndan paraşütle uçarak ve havada Türk bayrağı açarak kutladı.

     Öğle saatlerinde Ali Dağı'nda bir araya gelen Kayseri Havacılık Kulübü üyesi 16 paraşütçü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla uçuş yaptı. Paraşütle uçuş yapmaya hazırlanan Ahmet İncegül, ?Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın onur ve şerefi üzerine şehitlerimizi anmak ve onları yad etmek için bütün pilotlarımızla beraber Türk bayrağı açarak uçuş yapacağız. 29 Ekim olması nedeniyle Türkiye?de yaşamanın ve bize bu vatanı emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimizin böyle bir vatanda olmanın gururunu yaşıyoruz. Mehmet Şafak uçuş pistine iniş yapacağız. 16 Kayseri Havacılık Kulübü pilotu var. Kazasız, belasız bir uçuş yapmayı planlıyoruz? diye konuştu.
    Mehmet İshak Budak ise, ?Cumhuriyetimizin 90. yılını kutlamak için paraşütçü arkadaşlarımızla uçuş kararı aldık. Çıkıp Türk bayrağı açacağız. Vatanı bize emanet eden şehitlerimizi yad edeceğiz. Bizim için her uçuş heyecanlı ama bugünkü uçuş daha heyecanlı olacak. Çünkü anlamı olan bir uçuş olacak? dedi.
    Uçuş sırasında Türk bayrağı açan paraşütçüler, Mehmet Şafak uçuş pistine kontrollü iniş yaparken, pilotlar kasklarına taktıkları kamera ile uçuşlarını görüntüye aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.