|   | 
  • 3. BASIN BOWLİNG TURNUVASI YAPILDI


    3. BASIN BOWLİNG TURNUVASI YAPILDI
    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Kayserigaz iş birliği ile gerçekleştirilen 3. Kayserigaz Basın Bowling Turnuvası dün yapıldı. Turnuvada İhlas Haber Ajansı çalışanları 581 puanla birinci oldu.

     Kayseri Forum?da düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, geleneksel hale gelen turnuvada zamanlarının büyük bir bölümünü haber peşinde koşarak geçiren basın mensupları ile dostluk kurmak için gerçekleştirdiklerini bildirdi.Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise, Kayserigaz?a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

         Turnuva, Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya?nın atışları ile başladı.İhlas Haber Ajansı çalışanları ?Kameracı Beşli? ismi ile katıldığı turnuvada 581 puanla birinci olurken, ikinci Kaygrup, üçüncü ise DHA oldu.İhlas Haber Ajansı çalışanları kupayı Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora?nın elinden aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.