|   | 
  • 3 katlı apartmanda çıkan yangın korkuttu


    3 katlı apartmanda çıkan yangın korkuttu
    Kayseri'de 3 katlı bir apartmanın 1. katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında, çıkan dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

    Edinilen bilgiye göre Yıldızevler Mahallesi 299. Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1. katında bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

     

    Odayı saran dumanı gören ev sakinleri büyük panik yaşadı ve durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde binaya gelen ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü. Polis ekipleri de, binanın çevresinde güvenlik önlemi alırken, eksi 15 dereceye aldırış etmeyen meraklı vatandaşları uzaklaştırdı.

     

    Öte yandan, yangın dolayısıyla çıkan dumandan etkilenen 3 kişinin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.