|   | 
  • 3 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Atalay Filiz yakalandı


    3 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Atalay Filiz yakalandı
    3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de düzenlenen nefes kesen operasyonla yakalandı.

    İstanbul'da 1 kişiyi, Ankara'da ise 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla günlerdir her yerde aranan ve en son İzmir'de ortaya çıkan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde ortaya çıktı.

     

    Bir ihbarı değerlendiren Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlının bir minibüste olduğunu tespit etti. Kısa sürede onlarca polis ekibi olay yerine sevk edildi. Seyir halindeki minibüs polis ekipleri tarafından durdurularak, Atalay Filiz yakalandı. Operasyon sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

     

    Atalay Filiz'in, İzmir İl Emniyet Müdürlüğündeki ilk ifadesinde cinayetleriyle ilgili konuşmayacağını, konu hakkında avukatının açıklama yapacağını söylediği öğrenildi.

     

    Seri katil Atalay Filiz'in 2010 yılında aynı evi paylaştığı kayıp Rus sevgilisi Olga Seregin hakkında bir bilgisinin olmadığını söylediği kaydedildi. Filiz'in, İzmir'de saklandığı süre zarfında hayatta kalmak için böcek, kurbağa ve çeşitli otlar yediğini ifadesinde dile getirdiği bildirildi.

     

    Filiz, ifadesinde üzerinden çıkan 10 bin TL ve 3 bin 500 Euro'yu da İzmir'e gelmeden önce günde 17 saat çalıştığı dönemde biriktirdiğini belirtti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.