|   | 
  • 3 yıldır enkaz edebiyatı yapıyorlar


    3 yıldır enkaz edebiyatı yapıyorlar
    Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım uzun zamandır süren sessizliğini bozarak basın toplantısı düzenleme kararı aldı.

    - Aday olmayacağım

    - 3 yıldır enkaz edebiyatı yapılıyor. Ben 50 tane tapu aldım bu kulübe. Bugün Fenerbahçe'nin mal varlığı, borcundan fazladır.

    - Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin kişi seni beyaz atlı prens gibi gördü. Geleceksin, prensesi uçuracaksın ama Fenerbahçe küme düşüyordu, küme.

    - Ali Koç 'Ben size şampiyonluk sözü vermedim' diyor. Fenerbahçe Başkanı olan herkes, bu sözü vermek zorundadır ve şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır.

    - Ali Koç 'Ben size şampiyonluk sözü vermedim' diyor. Fenerbahçe Başkanı olan herkes, bu sözü vermek zorundadır ve şampiyonluk dışındaki her sonuç başarısızlıktır.

    - Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Bizi kendine rakip olarak görme. Buradaki herkes her zaman Fenerbahçe'nin hizmetindedir. Bizi düşman olarak görme, rakip olarak görme.

    - Bana rakip olabilmek için 20 sene başkan olacaksın, ondan sonra gidip hapis yatacaksın.

    - Bu kulübe 2 yılda 500 milyon dolar para girdi. Bu para ne oldu

    - Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim.

    - Serdar'ı transfer edeceğine, git Real Madrid'den Ramos'u, Benzema'yı al. Biz Anelka'yı aldık, Daum sayesinde adam yedek oturdu. Biz dünya yıldızlarını aldık. Senden beklentimiz bu.

    - Para yok diyorsan, bırak kardeşim. Sende para çok, seni o yüzden seçti bu insanlar

    - Ali Koç, biz hapisteyken sen yönetime girmedin, kaçtın gittin

    - Bize sormadan 3 Temmuz'la ilgili hareket etmeyin, bu konuyu bilen biziz.

    - Ali Koç yarın çıkıp de ki 'Basketbol takımını A.Ş.'ye çeviriyorum.' Bunu yaparsan ben o takımı almaya talibim ve takımın başına Obradovic'i getiriyorum. Bizde para çok

    - Türkiye'ye teknik direktör gelmiyor sözü hem ülkeye hem kulübe hakarettir. Bu lafın ardından senin gidip Avrupa'nın en iyisini getirmen gerekiyor.

    - Nihat Özdemir'i taraftarın önüne attınız, Covid'e yakalandığında Emre ile beraber gidip hastanede ziyaret ettiniz. Nihat Özdemir'i atana kadar içeride FETÖ'cü üyeler var, onları atın.

    - Yarın Nihat Özdemir haysiyet divanına gönderilmek üzere sevk edilecek. Ben de gelip oy kullanacağım ve onların lehine oy kullanacağım.

    - Bu kulübe gelemez dediğim Ersun Yanal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Aurelio'yu geri getirdiler. Bir tek Alex kaldı, onu da getirirler yakında.

    - Ali Koç, bu Volkan Ballı'yı göndermezsen, ben onu, seninle beraber göndereceğim. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz'da ihanet edenin, bu kulüpte işi yok.

    - Ali Koç boşuna hoca arıyor. Ben olsam Emre'yi göreve getiririm.

    - 440 milyon Euro borç bıraktık. Bunun yarısı döviz, kalanı TL idi. Bunlar 50 milyon Euro'ya oyuncu sattılar, villaları sattılar. 100 milyon Euro nakit girdi. Borcu kapatsanıza kardeşim. Sonra gelip 'Bana enkaz kaldı' diyor.

    - Sen benimle yarışamazsın kardeşim. Ben sokakta büyüdüm, sen pamuklara sarılarak büyütüldün. En azından yanına sağlam yöneticiler al, kendine yakışan yöneticilerle yürü

    - Bir daha başkan olmayacağım ve düşünmüyorum ama arkadaşlarımdan birisi düşünürse, onları destekleyeceğim. Bundan sonra Fenerbahçe ile ilgili her noktada olacağım. Loca almayacağım, protokol tribününde oturacağım, göstereceğim kendimi.

    - İrfan Can'ı ne kadara aldılar? İrfan Can'a Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon euro bonservis önerdiler. Biz 11 milyon euro'ya aldık. Beni yalanlamaya kalkmasınlar, evrakları gösteririm.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.