|   | 
  • 5 yaşındaki yeğenine cinsel istismardan 22,5 yıl hapis


    5 yaşındaki yeğenine cinsel istismardan 22,5 yıl hapis
    Kayseri?de 67 yaşındaki Ali Ş., 5 yaşındaki yeğeni F. T.?ye cinsel istismar ve hürriyeti yoksun bırakma? suçlarından toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

     
    Kayseri?de 67 yaşındaki Ali Ş., 5 yaşındaki yeğeni F. T.?ye cinsel istismar ve hürriyeti yoksun bırakma? suçlarından toplam 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

    Olay, 14 Ağustos 20014 tarihinde Yahyalı ilçesi Burhaniye Köyü?nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Ş., evlerinin önünde kurulan çadırda, olay tarihinde 5 yaşında olan baldızının kızı F. T.?ye cinsel tacizde bulundu. Başka bir rahatsızlığından dolayı hastaneye götürülen F. T., kendisine yapılanları burada söyledi. Bunun üzerine aile, Ali Ş. hakkında suç duyurusunda bulundu. Ş.'ye, 'kişiye hürriyetinden yoksun bırakma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından dava açıldı. 

    Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi?nde bugün karar duruşması görüldü. Mahkemede tutuksuz yargılanan Ali Ş., üzerine atılı suçu kabul etmediğini söyledi. Aileyle bir husumetinin olmadığını belirten Ş., ?Çocuk annesinin ifadeleriyle suçlamada bulunuyor. O benim evladım, torunum sayılır. Kesinlikle böyle bir olay olmadı.? şeklinde savunma yaptı. Mahkemede, olay gününü anlatan sanığın eşi ve oğlu da olayın anlatıldığı gibi olmadığını belirterek, böyle bir olayın yaşanmadığını ileri sürdü.

    Mağdur F. T.?nin annesi H.T. ve babası İ. T. ise sanığın savunmasını kabul etmediklerini ve şikayetçi olduklarını söyledi. Yapılan yargılama sonunda sanık Ali Ş., 'kişiye hürriyetinden yoksun bırakma ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçu sabit görülerek 22,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.