|   | 
  • 52 düzensiz göçmen yakalandı


    52 düzensiz göçmen yakalandı
    Sahil Güvenlik ekipleri taraıfndan Bodrumk Akyarlar ve Karaada açıklarında toplam 52 düzensiz göçmen yakalandı.

    Bodrum Karaada açıklarında 2 ayrı lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınmasının ardından lastik botlar içinde 14 Somali, 12 Filistin, 9 Suriye, 4 Güney Afrika, 4 Eritre,1 Mısır ve 1 Kongo uyruklu olmak üzere toplam 45 düzensiz göçmen yakalandı. Yine Bodrum Akyarlar açıklarında ise lastik bot içerisinde Pakistan uyruklu 7 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Düzensiz göçmenler işlemlerini ardından Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilecekler.

    Öte yandan Uluslar arası sularda seyreden ticari Türk gemisinde kalp krizi geçiren bir vatandaş, Sahil Güvenlik ekiplerinin tıbbi tahliyesi sonucu yaşama tutundu.
    Datça açıklarında uluslar arası sularda seyreden ‘Ayşenaz’ isimli ticari Türk gemisinde bulunan 33 yaşındaki S.K. isimli vatandaşın kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Tele sağlık tarafından S,K. isimli vatandaşın tıbbi tahliyesine karar verilirken, bölgeye Sahil Güvenlik botu ve 112 personeli sevk edildi.
    Ticari gemide kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale 112 ekipleri tarafından yapılmasının ardından Sahil Güvenlik botu ile Datça iskelesine getirildi. Vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.