|   | 
  • 6 Bakan 8 Genel Başkan Yardımcısı Liste Dışı


    6 Bakan 8 Genel Başkan Yardımcısı Liste Dışı
    Ak Parti'de kabine ve partinin önde gelen isimlerinin de aralarında bulunduğu 6 bakan ile 8 genel başkan yardımcısı liste dışı kaldı.

    AK Parti’nin yeni genel başkanı seçilen Binali Yıldırım’ın önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede son şekli verilen yeni Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) listesinde, yarı yarıya değişikliğe gidildi.
     
    Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Maliye Bakanı Naci Ağbal MKYK listesinde yer almadı.
     
    Mehmet Ali Şahin ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Fatma Betül Sayan Kaya, Doğan Kubat, Recep Akdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Selçuk Özdağ liste dışı kaldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.