|   | 
  • 69 yaşındaki kadından 33 gündür haber alınamıyor


    69 yaşındaki kadından 33 gündür haber alınamıyor

    Kayseri'de tek başına yaşayan 69 yaşındaki Sayal Say'dan 33 gündür haber alınamıyor. Takı ve ziynet eşyaları da kaybolan kadının Almanya'da yaşayan kızı Emine Say, annesini bulmak için Türkiye'ye geldi. Acılı kız, ''Annemin kaçırılmasından ya da bir cinayete kurban gitmesinden korkuyorum'' dedi.
    Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesi Hasanarpa Mahallesi'nde tek başına oturan 69 yaşındaki Sayal Say’dan, 8 Nisan Cumartesi gününden itibaren haber alınamıyor. Kaybolan kadının Almanya'da oturan kızı Emine Say, telefonla annesine ulaşamayınca, komşularını aradı ancak, annesiyle ilgili bir bilgiye ulaşamadı. Emine Say, bunun üzerine Kayseri’ye gelerek durumu jandarmaya bildirdi ama yine bir sonuç alamadı. Annesinin hayatından endişe ettiğini söyleyen Emine Say, şöyle dedi:
    "Annemin kaçırılması ve bir cinayete kurban gitmesinden şüpheleniyorum. Annemle, en son 2 Nisan’da görüştüm. Daha sonra 8-9 Nisan’da aradım ama kendisine ulaşamadım. Özellikle 9 Nisan’da sık sık aradım. Cep telefonu veya ev telefonundan ulaşamadım. Sonra komşuları aradım, gelip baksınlar diye. Onlar da baktılar, ayrıca Pazartesi günü jandarma ekipleri eve geldiler, kapıyı kırıp içeride kimsenin olmadığını söylediler. Ben de, annemi bulmak için Almanya’dan geldim. Kocasinan jandarması olayı araştırıyor. Ellerinde ipuçları da var ama şu an daha ulaşamadık. Annemin yerini bilenler, lütfen bize yardımcı olsunlar. Sağ veya ölü, artık bir sonuca varmak istiyoruz.''
    Kaybolan kadının yeğeni Ali Şahin ise, cinayetten şüphelendiklerini belirterek, “Kendisine ulaşamıyoruz. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyoruz. Yetkililerden, bu konuyu en kısa zamanda sonuçlandırmalarını istiyoruz. Jandarma gerekli soruşmayı takip ediyor. Biz cinayetten şüpheleniyoruz. Artık bir an önce bir sonuca varmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 
    Kayınvalidesinin yaşamından endişe ettiklerini ifade eden damadı Ömer Karakaya da, “Özellikle Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyoruz. İlgilenmelerini rica ediyoruz. Annemin hiçbir hastalığı yoktur. Kaçırıldığına eminiz. Kaçıranların kim oldukları bilinmiyor. Kendisinden bir haber, bir ışık bekliyoruz” dedi.



    Etiketler kayseri kadın kayıp

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.