|   | 
  • 80'ler ve 90'lar Yeni'ye İnat Direniyor


    80'ler ve 90'lar Yeni'ye İnat Direniyor
    Seksenler ve Doksanlar hatırlatır gençlik ve çocukluk yıllarımızı... Bir kez daha hatırlamak o dönemlere dalıp gitmek istemez miydiniz?

    Seksen ve Doksanların unutulmayan en güzel parçalarını sizler için seçtik..
     Sertap Erener, Reyhan Karaca, Mustafa Sandal ve Pınar Aylin gibi sanatçıların 90'lı yıllarda akıllarda iz bırakan ve unutulmayan kliplerini izlerken gençlik veya çocukluk yıllarınızı bir kez daha hatırlayacaksınız.

    Günümüzdeki sanatçılar veya müzikler öyle sıradanlaştı ki insan geriye dönüp bakmak istiyor bu karmaşadan kurtulmak için. Bunların yanında günümüzdeki eserler kalıcıklıktan oldukça uzak malesef. Artık çok çabuk unutuluyor ve değişiyor. Bunlarla birlikte sanatçılar da artıyor. Çok fazla ses sanatçısının olması da bu kaliteyi düşürüyor olsa gerek. Eski ve kalıcı olan bu parçalar ise yeniye inat direniyor ve hala yeniymiş gibi dinlenmeye devam ediliyor. Eski sanatçılarımızı günümüzde hala dinlenmeye, beğeniyle izlenmeye devam ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.