|   | 
  • 87 YAŞINDA EVLAT KATİLİ OLDU


    87 YAŞINDA EVLAT KATİLİ OLDU
    Kahramanmaraş?ın Andırın ilçesine bağlı Yeşiltepe köyünde 87 yaşındaki şahıs, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.

     Edinilen bilgiye göre, aralarında arazi yüzünden anlaşmazlık bulunan Mehmet B. (87) ile oğlu Yusuf B. (60) arasında tartışma çıktı. Mehmet B., tartışmada kendisini sopayla dövdüğünü iddia ettiği oğlu Yusuf B.?yi av tüfeği ile vurdu. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yusuf B.?nin öldüğünü belirledi. Olayda kullandığı tüfekle birlikte yakalanan Mehmet B. ise, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Yusuf B.?nin cesedi Andırın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.