|   | 
  • 9 ilde FETÖ operasyonu: 17 şüpheli gözaltına alındı


    9 ilde FETÖ operasyonu: 17 şüpheli gözaltına alındı
    Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Mersin merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.

    Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, KOM Şube Müdürlüğü Ulusal Güvenliğe Yönelik Suçlar Büro Amirliğince yapılan 'ByLock' içerik incelemelerinde, örgütsel faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen izdivaç (örgüt içi evlendirme) konusuyla ilgili yapılan tespitler neticesinde 18 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 
    Mersin merkezli Adana, Kayseri, Manisa, Bingöl, Gaziantep, Konya, Diyarbakır, Samsun ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda,17 kişi gözaltına alındı. Firari bir kişinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.