|   | 
  • 9 şirkete atanan kayyımlar belli oldu


    9 şirkete atanan kayyımlar belli oldu
    Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Boydak Holding A.Ş.’den sonra 9 şirkete atanan kayyımların isimleri de belli oldu.

    Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 9 şirkete kayyım atandı. Şirket ve atanan kayyımların isimleri şöyle:
    “Zambak Dağıtım Basım Ticaret A.Ş.’ye Dursun Akbulut, Fatih Tanrıöver, Mustafa Akdeniz; Serhat Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye Deniz Baydan, İbrahim Özbek, Osman Yastıkçı İsmail Korkmaz, Derya Çopuroğlu; Battal Gazi Özel Eğitim ve Öğretim Ticaret A.Ş.’ye Celil Altıntaş, Osman Seyfi, Zabit Kekeç; Volkan Özel Eğitim ve Sağlık Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ye Dursun Akbulut, Fatih Tanrıöver, Mustafa Akdeniz; Anafen Eğitim ve Öğretim Danışmanlık A.Ş.’ye Deniz Baydan, İbrahim Özbek, Osman Yastıkçı, İsmail Korkmaz, Derya Çopuroğlu; Pınar Özel Eğitim Hayvancılık A.Ş.’ye Recep Uçan, Ergün Yıldırım, Yakup Yurtseven; Royal Tekstil İnşaat Mobilya Limited Şirketi’ne Ayhan Baynal, Kübra Bayazıt, Mete Sungur; Nesil Özel Eğitim Öğretim Hizmetleri Limited Şirketi’ne Recep Uçan, Ergün Yıldırım, Yakup Yurtseven; Çınar Özel Eğitim Ticaret Limited Şirketi’ne Ayhan Baynal, Kübra Bayazıt, Mete Sungur atandı.”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.