|   | 
  • A Millilerin rakibi Tunus


    A Millilerin rakibi Tunus
    A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında hazırlık karşılaşmasında Tunus Milli Takımı ile karşılaşacak.

    A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıklarını hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, İsviçre’nin Cenevre kentinde yarın TSİ 21.15’te Tunus ile karşılaşacak. Mücadeleyi İsviçre Futbol Federasyonundan Alain Bieri yönetecekken Bieri'nin yardımcılıklarını Alain Heiniger ve Jan Koebeli üstlenecek. İran'ı 2-1'lik skorla mağlup eden milliler, Tunus maçından sonra da Rusya ile hazırlık mücadelesi oynayacak.

    Milliler 28 Mayısta İran ile oynanan maça şu 11 ile sahaya çıkmıştı; 

    Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Topal, Cengiz Ünder, Emre Akbaba, Cenk Tosun 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.