|   | 
  • Abdülkadir Bitigen’e 297.8 Bin Tl


    Abdülkadir Bitigen’e 297.8 Bin Tl

    Spor Toto Süper Lig’de 2018-19 Lefter Küçükandonyadis sezonu Galatasaray’ın şampiyonluğu ile sona ererken maçları yöneten hakemlerin yıllık kazançları da belli oldu. Kayseri Bölgesi Hakemi Abdülkadir Bitigen sezon sonunda toplam 297 bin 800 lira kazanç elde etti.Türkiye Futbol Federasyonu 2018-19 sezonunda 23 süper lig hakemine toplam 8 milyon 982 bin lira ödeme yaptı. Bu yıl uygulamaya konulan VAR sistemi ile daha fazla para kazanma imkanı bulan hakemler arasında zirvede 717 bin liralık rakamla Cüneyt Çakır yer alırken Kayseri Bölgesi hakemi Abdülkadir Bitigen nispeten daha az kazananlar arasında yer buldu.Abdülkadir Bitigen, sezon boyunca 107 bin lirası maaş (10 ay), 40 bin lirası Süper Lig maçı yönetimi, 19 bin 800 lirası 1. Lig maçı yönetimi,  68 bin lirası VAR-AVAR hakemliği ve 63 bin lirası 4. hakemlik olmak üzere görev aldığı maçlardan toplam 297 bin 800 lira kazanç elde etti.Ligin ilk yarısında daha çok 1. Lig maçı yöneten Bitigen, ikinci yarıyla birlikte yaşanan MHK değişikliğinin ardından Süper Lig’de maç yönetmeye başlamış ve 5 süper lig maçında düdük çalmıştı. Bitigen sezonu, Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Akhisarspor maçıyla noktalamıştı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.