|   | 
  • Abdullah Avcı: "Kazanmayı hak ettik"


    Abdullah Avcı:
    Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa müsabakasını kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

    Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını ve karşılaşmanın tamamında oyunun hakimi olduklarını vurgulayarak, “Geçen hafta içerde oynadığımız Fenerbahçe maçından 4 gün sonra ligde yukarıda mı kalacağız arada mı kalacağızı seyrettiğimiz bir müsabakaydı. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandık. Oyun da bu anlamda bizim istediğimiz gibi başladı. Oyuna hakimdik. Golü bulduk. Taçtan rakibi oyuna aldığımız penaltı ile rakibi devreye soktuk. Oyunun içinde olmaya çalıştık. Golü bulduk kazandık. Savunmadan hücuma geçişleri yaptığımız, rakip ceza sahasına en fazla girdimiz maçlardan birini oynadık. Kazanmayı hak ettik. Bütününde kazanmak önemliydi. Oyuncularımız tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

    "Trabzonspor hep zirve için yarışır”
    Geçen hafta 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe müsabakasının kendilerini zirve yarışından koparmadığının altını çizen Avcı, “Zirve yolundaki planı hiçbir zaman açıklamadım. Bugün itibariyle oynamamız gereken 13 hafta var. Trabzonspor hep zirvede yarışır, zirvede olmak ister. Bundan sonraki maçlara da bunun için çıkacağız. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra şehrimize armağan olsun” açıklamasını yaptı.

    Fuat Çapa: “Galibiyeti getirecek skoru elde edemiyoruz”

     

     Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bireysel hatalar dışında iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bize oyun olarak tatmin ediyor. Galibiyeti getirecek skoru elde edemiyoruz” dedi.
    Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Trabzonspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çapa, Trabzonspor karşısına 11’de oynayan 4 futbolcusundan yoksun çıktığını dile getirerek, “Aytaç, Thelin, Armin ve Derrick 4 tane 11 oyuncumuzun olmayışı ve yerine oynayacak oyuncuların ne gibi katkı sağlayacağını bilmiyorduk. Hafta içinde oynayacak oyuncuların bireysel yeteneklerine göre oyun planı belirledik. İlk dakikadan itibaren 3. bölgede etkili olmasak da oraya kadar düşüncelerimizi uygulamaya çalıştık. Bireysel hatadan 1-0 geriye düştü. Sonraki vermiş olduğumuz reaksiyon iyiydi. 1-1’den sonra orta sahada hakimiyet bize geçti. İkinci yarı Gilbert ile arkadaki alanları değerlendirmek istedik. Bireysel hatadan Trabzonspor 2-1’i yakaladı. Bireysel hatalar dışında iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bize oyun olarak tatmin ediyor. Galibiyeti getirecek skoru elde edemiyoruz. Bu bizi fazlasıyla üzüyor. Önümüzdeki haftaya Isaac ve Aytaç’ın gelmesiyle orta saha ve ilerde hamlemiz olacak. Önümüzdeki 3 hafta kritik olacak. Gerekli puanları almak zorundayız. Alamazsak geçtiğimiz sezon olduğu gibi son haftalara kadar ligde kalma mücadelesi vermemiz gerekir. Bir an önce 4 oyuncunun aramızda katılması biraz olsun elimizi rahatlatır” şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.