|   | 
  • Abdullah Gül adını taşıyan müzeyi ziyaret etti


    Abdullah Gül adını taşıyan müzeyi ziyaret etti
    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri programı çerçevesinde adını taşıyan T.C. Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül müzeye Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte geldi.

     

    Gül ve beraberindekileri Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve yetkililer karşıladı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve beraberindekiler T.C. Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi’nde incelemelerde bulunarak, müzenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

     

    T.C. Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi’nde, 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün kişisel eşyalarının yanı sıra yaptığı bazı özel konuşmalar, daha önce hiç yayınlanmamış fotoğrafları, Türkiye siyasi hayatının önemli dönüm noktaları ve interaktif sunumları bulmak mümkün olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.